Leverings informatie

Definities

In deze voorwaarden staan geen moeilijke definities. Is het toch niet helemaal duidelijk? Neem dan vooral contact met ons op. Dan leggen we het graag uit.

Identiteit van de ondernemer

Berkenpeis is de betere gespecialiseerde fietsenwinkel van Rotterdam-Zuid.

Wilt u ons ontmoeten? U bent binnen onze openingstijden altijd welkom om ons te bezoeken.

Berkenpeis Tweewielers
Dordtsestraatweg 641
3075 BC Rotterdam

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 53520831
Ons B.T.W.-nummer is:  NL850911758B01

Bellen kan natuurlijk ook binnen de openingstijden:010 4191945 (lokaal tarief). Of stuur ons een e-mail, dan proberen we u zo snel mogelijk en binnen één werkdag een antwoord te sturen.

U vindt ons trouwens ook nog op Facebook, en Twitter ?

Toepasselijkheid

Wanneer u bij ons een aankoop doet, gaan u en wij van deze voorwaarden uit. Daarom vindt u deze voorwaarden op onze website terug. Als u dat liever heeft, kunnen wij u natuurlijk graag de voorwaarden per e-mail of zelfs post sturen.

Voor sommige van onze producten kunnen specifiekere voorwaarden gelden. Mocht dat voor onduidelijkheid zorgen, dan weet u ons te bereiken. Dan zorgen we voor duidelijkheid in uw voordeel. 

Het aanbod

Ons gehele aanbod vindt u op onze website. We doen onze uiterste best om alles zo compleet en juist mogelijk te vermelden, zodat u de juiste keuze kunt maken en het aankoopproces van begin tot eind gemakkelijk verloopt.

De overeenkomst

Als u een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een veilige website en uiteindelijk er voor dat u het bestelde zo snel mogelijk van ons krijgt. Natuurlijk krijgt u per e-mail van ons een bevestiging van uw bestelling, met alle gegevens van de bestelling. En bij levering ook een factuur, ook daar staan alle gegevens netjes op.

Herroepingsrecht en uw verplichtingen tijdens de bedenktijd

Toch niet tevreden? Dan kunt u het bestelde gewoon aan ons terug sturen. Zonder reden en binnen 14 dagen. Hou er wel rekening mee dat u het product ongebruikt of slechts zo gebruikt, zoals u het bijvoorbeeld ook in een fietsenwinkel zou mogen hanteren en inspecteren, én in de originele verpakking aan ons terugstuurt.

Houd er dus rekening mee dat u een fiets mag passen, maar niet berijden. Want als u op de fiets gereden heeft, of de verpakking van een ander product beschadigd is geraakt, kunnen we het geretourneerde product niet meer aan een andere klant verkopen. Dat kan dan betekenen dat we u niet het volledige aankoopbedrag terug kunnen betalen.

Wilt u het bestelde terugsturen? Neem even contact met ons op. Dan regelen we het met elkaar.

Uitoefening van uw herroepingsrecht en de kosten daarvan

Als u producten aan ons terug wil sturen, dan kunt u ons dat laten weten met het modelformulier, of makkelijker met een e-mail of door even te bellen. Stuur het daarna zo snel mogelijk of uiterlijk binnen 14 dagen terug. Bij voorkeur in de originele staat en verpakking. Aan het terugsturen van producten zijn geen kosten verbonden, anders dan de verzendkosten. Dat wil zeggen dat u accessoires per post aan ons terug kunt sturen en fietsen weer door ons op kunt laten halen. U laat het bestelde door ons weer ophalen? Dan storten wij u de productprijs minus de verzendkosten voor het terugsturen retour.

Uitsluiting herroepingsrecht

In principe kunt u alles aan ons terugsturen. 

De prijs

Bij ieder product op onze site vindt u de actuele prijzen en verzendkosten. Alle prijzen worden inclusief BTW getoond.

Nakoming overeenkomst en garantie

We doen ons uiterste best om het door u bestelde juist aan u te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Laat het ons dan weten. Dan proberen we het met u op te lossen.

En vanzelfsprekend heeft u op al onze producten garantie, waarbij wij uitgaan van de door de betreffende fabrikant bepaalde garantievoorwaarden. Heeft u een garantieverzoek? Ook dat kunt u ons laten weten, dan beoordelen wij dat graag en bedenken we samen met u een passende oplossing.

Levering en uitvoering

Wij doen ons uiterste best het bestelde zo snel mogelijk óf op uw voorkeursdag bij u te laten bezorgen. Mits het bestelde op voorraad is en u vóór 17 uur bij ons bestelt, kunnen wij het de volgende werkdag bij u laten bezorgen. Lukt dat toch niet, dan stellen wij u daar van op de hoogte en mag u altijd de bestelling annuleren.

Als wij het door u bestelde product niet meer kunnen leveren, kunt u altijd kiezen uit een alternatief product of de bestelling gelijk annuleren.

Had u al betaald en u heeft geannuleerd? Dan storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen terug.

Is uw bestelling niet in goede orde bij u aangekomen? Er mist iets, of het product is beschadigd? Dat valt onder de verantwoordelijk van Fietsenwinkel.nl. Laat het ons dan ook gelijk na de bezorging weten, zodat we direct een oplossing kunnen bieden.

Betaling

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om te betalen voor uw bestelling. Kiest u voor vooruitbetaling? Dan maken wij uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling in orde.

Wij verzoeken u bij het betalen altijd uw bestelnummer te (laten) vermelden.

Zijn de betaalgegevens niet juist? Dan verzoeken wij u dat ons gelijk te laten weten.

Klachtenregeling

Af en toe gaat er iets mis met een bestelling of maken wij gewoon een fout. Dat is vervelend, vooral voor u. Mocht u daarover een klacht hebben, laat het ons dan snel weten. We zullen onze uiterste best doen om het weer goed te maken.

De teamleden van onze klantenservice helpen u zo goed mogelijk. Toch nog niet tevreden? Vraag dan gewoon naar de manager. Ook hij hoort graag uw klacht aan en bedenkt samen met u een oplossing.

Oplossingen proberen we altijd gelijk te bedenken, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen beloven we een oplossing aan te bieden.

Niet tevreden met de oplossing? Laat dat dan gewoon weten. Dan praten we er nog een keer over. Alsnog écht niet tevreden? Dan kunt u uw klacht ook indienen bij de Stichting Thuiswinkel Waarborg.

Geschillen

Als we er samen niet uit komen, dan is er sprake van een geschil. Dat kunt u voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Zie de procedure. Of bel ons eerst nog met uw voornemen. Dan proberen we het alsnog samen op te lossen.

Branchegarantie

De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie staat garant voor de nakoming van de beslissing van de Geschillencommissie Thuiswinkel. Oordeelt de geschillencommissie dat u een bedrag van Fietsenwinkel.nl tegoed hebt, dan staat de Organisatie tot een bedrag van  €10.000,- per bindend advies voor de betaling garant. Als u van deze regeling gebruik wilt maken, dient u wel de Organisatie hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.

Aanvullende of afwijkende bepalingen

Mochten de bovenstaande voorwaarden veranderen, dan vindt u die verandering op deze website. Let op dat deze voorwaarden een uitleg zijn van onze “officiële” algemene voorwaarden, die u hier vindt. Die officiële voorwaarden wijzigen alleen in overeenstemming met de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en nooit in uw nadeel.

*Laatste aanpassing 14 oktober 2014

Over ons

In onze zeer ruime winkel in Rotterdam-Zuid met vele merken en modellen fietsen vindt u altijd het nieuwste op gebied van fietsen, kleding, accessoires en onderdelen. Onze bedrijfsvoering draait namelijk om service, gemak en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden.

  • Service en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Eerste klas onderhoud ophaaldienst
  • Al 35 jaar een vertrouwd adres voor uw fiets.

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag van 08:30 - 17:30
Zaterdag van 08.30 – 16.00
Zondag en Maadag gesloten.

CONTACT

  • +31 10 419 19 45
  • +31 10 419 19 45
  • info@berkenpeis.nl
  • Berkenpeis Tweewielers

TWITTER

FACEBOOK


Berkenpeis - Rijwielen - Rotterdam-Zuid
Copyright 2015 © Berkenpeis / Berkenpeis tweewielers